Loading...
Poslikava s kano 2018-07-30T19:49:49+00:00

Poslikava s kano: roka, noga, hrbet, trebuh itd

Popolnoma varno, neboleče in brez alergenov

Poslikava s kano na festivalih in dogodkih

Varno tudi za otroke in nosečnice

Delavnice «Poslikava s kano, začetek»

Na koži se zadrži od 10 do 14 dni

O Mehendi

Poslikava telesa s kano, ki se imenuje tudi Mehendi (kaj v prevodu s Hindi pomeni…. kana!) je prišla od narodov Indiji in držav Vzhoda. Znane ženske in lepotice po nekaj ur so olepševali svoji telesa. Po tradiciji poslikavo s kano si privoščali ženske za praznike. Brez Mehendi ni bilo niti ene poroke, na kateri poslikavo si naredila ni samo nevesta, ampak vsi prisotni ženske.  Nevesta pa nič ni počela doma dokler njejna poslikava ni se zbledila do konca.

Ampak Mehendi ni samo poslikava na telesu s zanimivimi podobami. Kana je že zdavnaj znana po učinku zdravljenja in čiščenja, zato jo uporabljajo v medicini in kozmetiki. Tudi vsak vzorec v poslikavi ima svoj pomen in predvsem varuje človeka in njegovo lastno energijo.

Lahko rečem, da proces poslikave s kano je podoben meditaciji, ko začutiš sprostitev, notranjo harmonijo in mir.

Danes ta tradicija se je rasširila tudi v Evropi, prepletla se je z delom umetnikov in postala lepim okraskom za ženske (in tudi moški). Poslikava s kano je lahko modni dodatek na pomembni preriditvi, druženje s prijatelji ob poslikavi ali pa ljubezen do sebe, ko narediš nekaj lepega zase.

Kako in kje se naročiti

Živim v Kranju, ampak lahko pridem kamor koli po Sloveniji.

Torej poslikava s kano je možna

 1. V Kranju. V kolikor boste izbrali vzorec na roki/nogi/rami lahko se dobimo v kafe ali tudi v mojem kabinetu v starem delu Kranja. Poslikavo na zgornem delu noge, trebuhu, hrbtu delam isključno v kabinetu.
 2. Lahko pridem do vas ali v «vaš priljubljen kafič».  Tako naročilo sprejemam v znesku od 50 eur (večji vzorec ali če se zbere skupina 3-4 osebe).
 3. Velikokrat sodelujem na različnih prireditvah, tako da verjetno bom kje blizu tudi vas. Spremljate objave lahko na mojem Facebook ali pa lahko mi napišite na info@interus.si in boste dobivali obvestila o lepih prireditvah.

 

 • Cena je odvisna od velikosti vzorca
 • Poslikava je lahko rjave ali temno sive barve, delam tudi dvobarvne poslikave. Barva ni opliva na ceno.
 • Lahko izbirate vzorec iz kataloga ali pa prinesete svojega
 • V kolikor vnaprej si želiti vedeti točno ceno, lahko vam pošljem katalog v elektronski obliki ali pa lahko mi pošljete svojo sliko za oceno.

Spodaj boste našli tudi okvirne cene s primerami.

Pomembna informacija pred naročilom:

 • Za poslikavo uporabljam isključno svoj material. Ker maso za poslikavo pripravljam sama in sem odgovorna za kvaliteto. Tako da primerov «imam svojo kano/kupila sem kano itd» žal na sprejemam.
 • Na kano ali eterično olje skoraj ne obstaja alergije, zato je tudi kana varna za otroke in nosečnice. Vendar v kolikor imate alergijo na več rastlin in ste v dvomih raje naredimo test na kano! Povejte o tem pred naročilom.
 • Zelo pogosto je zaželjen «črn mehendi». Ampak morem vas opozoriti, da barva s džagua skokom ni čisto črna in ima od temno sivega do temno modrega odtenka. Tako da tudi na različnih delah telesa je lahko različna =)
 • Poslikava ponavadi se zdrži na koži od 10 do 14 dni.

Za katera koli vprašanja:

mail: info@interus.si 

Tel: +38640976718 (Viber, Whatsapp, Telegram)

Cena Mehendi

5-10 EUR

Manjša poslikava do 5 sm: dlan/roka/noga/otroška

15 EUR

Poslikava cca do 15 sm, ni zahtevna: roka/dlan/rama ali manjša poslikava+prst

20 EUR

Poslikava do cca 20 sm. Ali ena roka «kratka rokavica»

30 EUR

Poslikava med 25 in 30 sm, «kratka rokavica»+mali vzorec na drugi roki in podobno

40 EUR

Zahtevna in večja poslikava ali dve roke/noge

50 EUR

Poslikava po celi roke, večja poslikava na hrbtu/nogah

Darilni bon

Poslikava s kano je tudi odlično darilo!

Darilni bon lahko je že od 10 EUR dalje.

V kolikor si želiti naročiti darilni bon prosim napišite na info@interus.si

Nekatere moji poslikave

POGLEJ VEC SLIK

Zanimivo

Po nanosu kane je potrebno počakati da se popolnoma posuši. Čim dlje jo imate na koži bo dlje zdržala. Po odstranitvi kane s koži najprej boste videli svetlo rjavo barvo. Popolno barvo kana se razvije v 48 urah!

Takoj po poslikavi

Po odstranitvi kane

Čez 1 dan

Čez 2 dni

Kdo sem

Živjo, sem Yulia Shmidt.

In sem organizatorka porok. V Mehendi sem se zaljubila že zdavnaj. Ko enkrat v roke sem vzela svoj prvi stožec s kano in narisala svoj prvi vzorec sem takoj vedela, da ne bom mogla več brez kane.

Nikoli nisem študirala umetost ali obiskovala potrebno za risanje šolo. Nisem niti vedela, da imam «talent» do tega. Vendar nisem se mogla več ustaviti in po stotih vajah sem opazovala vse bolj lepe linije in vzorce.

Mehendi je harmonija, počitek in reševanje od negativnih misli. To je naravna energija kane in umetnosti, katero z veseljem delim z vami.

NAROČITI

V kolikor gumb NAROČITI vam slučajno ne deluje pišiti na info@interus.si